07- Nyt olet turvassa.

07

Nyt on vierähtänyt hävettävän kauan edellisestä postaamisesta :/ mutta nyt on kaikki lehdet piirretty ja nyt toivon mukaan alan laittelemaan niitä pikkuhiljaa tänne 🙂

Mutta tosiaan, lehti numero 7. Voi että! Ehkä paras lehti koko sarjassa. Mysteerimies, joka on myös komea ja päästään enemmän kiinni Cornelian maailmaan. Suhde Elyoniin näytettiin niin köpösen keposesti lehti nro. 1:ssä ja tuli fiilikset etteivät ole parhaat ystävät. Mutta nyt 7 lehdessä huomataan heidän todellinen suhde and I like it! ♡ best friends 4ever! 😀

Calebin ansiosta odotin uutta lehteä vielä enemmän! So dreamy! :’D Cornelian ja Calebin tarina on niiiiiin makialla höystetty rakkaustarina että oikein diabetes iskee! Mutta silti olen aivan sekaisin! Mahtava hahmo vaikkakin yhden roolin mies (mutta näin ohimennen onneksi on! Tv-sarjan Caleb on jotain niin….yyhh)

Tästä postauksesta ei nyt tullut kauhean selkeä, mutta hällä väliä! Joskus tämmöisiä aivopieruja! xD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *