06 – En ole koskaan pitänyt näyttelemisestä!

06

Voih, muistan sen kuin eilisen! Oltiin taas lähdetty kesälomalla meidän mökille Lappiin ja se oli minulle silloin hieman hankalaa aikaa, kun ystävät ja koti jäi taakse (olen aina ollut kunnon kotikissa!). No loman aikana Sallan r-kioskille oli tullut W.I.T.C.H:in nro. 06 ja totta kai sillä kauppareissulla olin jättänyt rahani mökille. Sitä harmituksen määrää, kun minun olisi pitänyt jättää lehti vain hyllyyn. Onneksi isoveljeni oli ihana ja osti sen minulle ”nimipäivä”-lahjana. Itse lehdestä; piirtotyyli oli ehkä hieman hölöpönpölpöm, mutta mitä sillä on väliä, kun oli niin mahottoman paljon draamaa kyydissä! 🙂 Tykkäsin tuosta Elyonin omasta muodonmuutosleikistä tosi paljon ja ylipäätään tykäistin todella paljon Elyoniin, hän on pretty god damn good bad guy! 😉

Yksi vastaus artikkeliin ”06 – En ole koskaan pitänyt näyttelemisestä!

  1. Täällä toinen Elyon-fani! Ja aww, itelläkin on lämpimät lomareissumuistot juuri tästä kuudennesta lehdestä :–D Olin vanhempieni ja siskoni kanssa asuntovaunureissulla Hailuodossa ja muistan yhä sen mahdottoman onnen tunteen, kun saaren ainoasta kaupasta löytyi tämä uusin lehti <3_<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *