05 – Eikä tämä ole minun aikaansaannostani!

05

Argh! Olen jo piirtänyt jo lehti numero 45 asti! Mutta jotenkin niiden laittaminen mihinkään on vaan niin harvinaisen takkuilevaa! 🙁 Yritän nyt parantaa tahtiani.. Tämän vuoden puolella kuitenkin haluaisin tämän haasteen tehdä (koska tämä vuosi on W.I.T.C.H:in 15-vuotipäivä).

Mutta tosiaan, lehti nro. 05 minulla ei ole kauheasti mitään tunnelatausta. Se tuntuu nyt kun silloinkin ylimääräiseltä tarinalta. Toki se oli linkitetty Meridianin tarinaan, mutta silti… Se oli pienenä tuskaa, kun on ensin odottanut kuukauden lehteä ja se paljastuu pettymykseksi. Mutta hienoja kuvia taas löyty pilvin pimein ja tämän nyt piirsin, koska muistelen, että olen joskus tämän pentuna piirtänyt. Olisi hienoa löytää niitä, niin näkisi tyylini ja taitoni muuttuneen niin paljon :’)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *